Close sidebar
Close sidebar

Adolescent de 17 ani din Brasov, suspect de omor dupa ce fratele sau a fost gasit injunghiat in casa

Un adolescent de 17 ani din Brasov a fost ridicat de pe strada, luni dimineata, si dus la audieri, fiind suspectat ca si-a ucis prin injunghiere fratele mai mare, de 23 de ani.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victima a fost gasita de catre mama sa, iar apropiatii familiei spun ca fratii aveau divergente pe tema comportamentului celui mai mic.

Crima a fost sesizata la 112 duminica, tanarul de 23 de ani fiind gasit de mama intr-o balta de sange, in apartamentul familiei, situat pe strada infratirii din Brasov.

Politistii si procurorii sositi pentru cercetari au constatat ca victima a fost injunghiata cu un cutit, iar fratele mai mic, in varsta de 17 ani, era plecat de acasa.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Apropiati ai familiei au declarat ca intre cei doi frati existau divergente, din cauza comportamentului celui mai mic, care nu asculta de parinti. Fratele mai mare i-ar fi reprosat suspectului comportamentul, iar cei doi s-ar fi batut.

Politistii confirma ca in urma acestor marturii ale cunoscutilor, fratele mai mic a devenit suspect, el fiind cautat si gasit luni dimineata. A fost ridicat de pe strada si dus la audieri.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, a declarat pentru News.ro ca in acest caz se fac cercetari pentru infractiunea de omor, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Dosarul ar urma sa fie transferat Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, avand in vedere varsta suspectului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI