Close sidebar
Close sidebar

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 14 ani care l-ar fi înjunghiat pe adolescentul de 17 ani

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 14 ani implicat în altercaţia în urma căreia un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat.

Georgiana Balaban,

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 14 ani implicat în altercaţia în urma căreia un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adolescentul de 14 ani din Teleorman  implicat în altercația în urma căruia un tânăr de 17 ani a ajuns la spital, înjunghiat, a fost reținut de către polițiști. La audieri, unde a ajuns cu tatăl său şi un avocat, el a susținut că nu el a înjunghiat victima, ci a lovit-o cu pumnul. Polițiștii fac cercetări pentru găsirea celui de-al doilea agresor implicat în scandal.

Ce a declarat minorul de 14 ani

Polițiștii din Teleorman l-au reținut, joi seară, în urma audierilor, pe băiatul de 14 ani care în noaptea de marţi spre miercuri a participat la bătaia de pe o stradă din Turnu Măgurele, în urma căreia un adolescent de 17 ani care se plimba cu o fată a fost înjunghiat.

Citește și: Adolescent înjunghiat de un minor

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că pe parcursul audierilor băiatul, care a fost asistat de un avocat ales, nu ar fi arătat vreun semn că regretă fapta. El a povestit că nu el l-a înjunghiat pe tânărul de 17 ani, ci doar l-a lovit cu pumnul.

Citește și: Adolescentul ucis de poliție în Franța fusese audiat de 12 ori pentru tăinuire de viol, conducere fără permis și deținere de droguri

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Băiatul este cercetat pentru loviri sau alte violente iar procurorul de caz decide vineri dacă va cere mandat de arestare preventivă pe numele lui său dacă dispune o altă măsură preventivă, precum plasarea sub control judiciar.

Polițiștii fac cercetări în continuare pentru găsire celui de-al doilea adolescent care a participat la agresiune.

Citește și: VIDEO- Adolescent înjunghiat din senin pe stradă, în Teleorman

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 16 ani, pe o stradă din Turnu Măgurele. Incidentul s-a produs în timp ce băiatul se plimba cu o fată, cei doi fiind opriţi de către cei doi agresori. Băiatul de 17 ani este la Spitalul Grigore Alexandrescu, medicii constatând că nu a fost nevoie să intervină chirurgical în urma agresiunii.

Citește și: Cum poate scăpa de închisoare tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Meliss la Grădina Botanică din Craiova: "Judecătorul are această posibilitate"| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI