Close sidebar
Close sidebar

Adolescent dispărut. Părinții spun că tânărul ar fi înarmat

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui minor de 17 ani dispărut. Acesta a plecat de la domiciliul din Sectorul 1 şi nu a mai revenit.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii au prezentat şi semnalmentele acestuia: înălţime 1,67 cm, greutate aproximativ 70 kg, faţă ovală, păr castaniu, tuns scurt. 

Tânărul ar fi înarmat

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, de culoare  turcoaz, pantaloni trei sferturi de culoare neagră şi purta pantofi sport de culoare albă cu inserţii de culoare roşu şi albastru. 

Părinții tânărului dispărut se tem pentru soarta acestuia, deoarece, în momentul în care a plecat de acasă, Alexandru avea la el câteva arme ale extrem de periculoase.

Citeste si: Schimbări majore în educație. Ministrul Sorin Cîmpeanu: Ce se schimbă în anul școlar 2022-2023

Aceștia nu înțeleg decizia băiatului și speră ca adolescentul să nu fi recurs deja la un gest necugetat.

Polițiștii nu au nicio pistă

În urmă cu două zile, pe data de 27 mai 2022, părinții lui Alexandru i-au anunțat dispariția.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

După mai bine de 24 de ore de la momentul în care tânărul a fost dat dispărut, Poliția Capitalei nu are nicio pistă legată de posibilul loc în care acesta s-ar putea ascunde.

Potrivit relatărilor, căutările oamenilor legii au acoperit o suprafață destul de mare din Pădurea Băneasa, care se află aproape de casa băiatului.

Citeste si: Nora lui Sile Cămătaru are probleme cu legea. Femeia a sedus un bătrân și i-a luat banii

”La data de 27.05.2022 Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că  Lazăr Alexandru Constantin, de 17 ani a plecat de la domiciliul său din sectorul 1 şi  nu a mai revenit.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.  

Citeste si: Horoscop 31 mai 2022. Schimbări neașteptate în plan sentimental. O zi tensionată pentru aceste zodii

Toți cei care ar putea oferi detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla băiatul sunt rugați să contacteze cât mai repede organele de poliție.

Citeste si: Zelenski vizitează primele linii ale frontului din afara Kievului, pentru prima dată din februarie

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI