Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, un adolescent a căzut cu placa de snowboard, în localitatea Valea Mare, el fiind inconştient.

Primele informaţii au arătat că el a fost transportat de aparţinători la o pensiune din localitatea Valea Mare (Valea Măriilor), într-acolo fiind trimise un echipaj de prim ajutor SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Citeste si: VIDEO| Momentul în care un înotător îi fură unei sportive una dintre crucile aruncate în mare de Arhiepiscopul Tomisului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

Ulterior, informaţiile primite de salvatori au arătat că el îşi recăpătase conştienţa, fiind dus de aparţinător spre echipajele medicale.

"Victima în vârsta de 17 ani a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD în localitatea Maieru, inconştientă- cu traumatism cranio- cerebral sever. A fost stabilizată şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD", au anunţat apoi reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: Gestul emoționant făcut de un pompier voluntar din Australia. A salvat un pui de cangur din flăcări

Victima este transportată spre UPU SMURD Bistriţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si