Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județene Buzău, adolescentul în vârstă de 16 ani s-ar fi urcat la volan  fără încuviinţarea proprietarului autovehiculului.

Citeste si: Ajutor de la stat pentru elevi. 500 de lei pentru cine îndeplinește condițiile

"În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comerciale, depăşind viteza legală.

Tânărul, care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce, deţine şi recordul de viteză al zilei de ieri, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în municipiul Buzău", se precizează într-un comunicat al Poliției, conform jurnaliștilor de la  agerpres.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- O nouă inițiativă legislativă pentru mamele minore. Monica Berescu: „Este de datoria noastră, ca societate, să le ajutăm pe aceste fete”

Oamenii legii i-au întocmit adolescentului dosar penal pentru conducere fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Câte sancțiuni au aplicat în trafic de oamenii legii, în ultimele 24 de ore

Reprezentanții Poliției au menționat că, în urma activităţilor de combatere a indisciplinei în trafic derulate de ofițerii de la Poliția Rutieră, în ultimele 24 de ore au fost aplicate 116 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 44.000 de lei.

Citeste si: O adolescentă a fost reținută, după ce a tâlhărit un bătrân de 81 de ani

"Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 49 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 7 dintre ei au predat permisele pentru 90, respectiv 120 de zile.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale pentru neportul centurii de siguranţă (31), conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice (7), dar şi pentru alte abateri în trafic (20). Alte 5 permise de conducere au fost reţinute pentru depăşirea neregulamentară, pentru conducerea unui vehicul pe contrasens şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului",  se mai precizează în același comunicat.

Citeste si: Un fermier a descoperit o comoară în timp ce planta un copac: „Este excepțional”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si