Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mureş a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că pe data de 8 septembrie, poliţiştii s-au autosesizat după ce au apărut imagini în spaţiul public pe o reţea de socializare cu o agresiune în care sunt implicate două tinere.

Bătaie între adolescente la Mureș

adolescentă bătută în mureș
Altă adolescentă bătută.[Sursa foto: google]

“Astfel, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.10

Sighişoara, a rezultat faptul că la data de 17 august, în timp ce se afla pe raza localităţii Albeşti, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, judeţul Mureş, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violenţă, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, judeţul Harghita”, se arată în comunicat.

Citeste si: VIDEO- Cruzimea extremă a unor adolescente: Au snopit în bătaie o copilă

Citeste si: VIDEO- Un jandarm a fost luat la bătaie de o femeie. Motivul incredibil

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Scandal ca la uşa cortului la Primăria Sectorului 5

Tânăra de 22 de ani a fost reţinută pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu agresorul de 15 ani al lui Andrei Ivan! Băiatul de 14 ani, bătut pe stradă în Mangalia, a murit după o lună de chin!

Bătaie șocantă la Târgu-Jiu

O adolescentă de 14 ani a fost reținută luni de polițiști, după ce, împreună cu alte prietene minore, au snopit-o în bătaie pe o copilă. Filmarea extrem de violentă, înregistrată de un băiat care a complotat cu agresoarele, a ajuns virală pe internet și a șocat o țară întreagă.

Minora de clasa a 7-a care a început scandalul, a fost reținută de polițiști și băgată după gratii.

Asta, după ce oamenii legii au aflat că agresoarea a transformat-o în sac de box și pe o altă copilă, chiar în fața unui bloc. Totul a fost filmat, cel mai probabil, de prietenele fetei, care păreau că iau lecții de bătaie de la adolescenta violentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si