Împrejurările în care s-a produs incidentul nu au fost încă stabilite.

Echipajele medicale ajunse la faţa locului au decis să transporte victima Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde a fost examinată de către specialişti.

Citește si: VIDEO- Un medic de la Institutul Oncologic din Capitală a fost reținut pentru luare de mită. Acesta a cerut 6.000 de lei pentru o operație

Fata, care are 15 ani, a suferit traumatism de torace, traumatism abdominal, dar şi răni la cap. De asemenea, adolescenta are fractură de bazin, dar este momentan stabilă, conştientă.

Pacienta va rămâne internată în Secţia ATI.

Un copil de 3 ani a căzut de la etaj, în Capitală

Un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc din București. Micuțul a fost preluat de un echipaj de pe ambulanță și transportat la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Miercuri, proprietarii magazinelor de la parterul unui bloc din cartierul Băneasa auzeau o bubuitură puternică, care i-a scos afară.

Citește si: Moarte suspectă în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 31 de ani a căzut de la etajul 6 pe scara interioară a blocului

Au observat cu stupefacție că era vorba despre vecinul lor, de doar 3 ani, care căzuse de la geamul unei locuințe de la etajul 2. Copilul nesupravegheat a căzut de la etaj și s-a oprit pe platforma blocului.

La fața locului au sosit atât oamenii legii, cât și un echipaj de salvare, astfel că micuțul în vârstă de trei ani a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital, pentru a primi primul ajutor și a fi supus unor intervenții medicale de specialitate. Copilul era conștient în momentul în care a fost preluat.

Din primele informații, se pare că părinții ar fi făcut ceva de mâncare, împreună, în timp ce l-ar fi lăsat pe copilul de 3 ani în dormitor, alături de frățiorul său de 7 ani.

Citește si: O fetiță de trei ani, din Iași, a murit. Copila a trăit luni de chinuri după ce a fost arsă

În aceste momente micuțul este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar starea sa este stabilă. Un dosar a fost deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în care se efectuează cercetări pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Citește si: Dezvăluirile martorilor despre Iulia, mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu cei doi copii. S-a aflat abia acum: „Se vedea că era necăjită”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si