Potrivit anchetatorilor, Tudorița Andreea Marcu a plecat pe 4 iunie de acasă, din comuna Celaru și nu a mai revenit. Dispariția ei a fost anunțată de către mama sa, o tânără de 38 de ani.

Citeste si: VIDEO| Medic stomatolog, găsit mort în munți

Polițiștii spun că adolescenta are înălțimea 1,55 metri, aproximativ 53 de klograme, părul lung, șaten, ochii căprui și nu are semnalmente particulare.

Anchetatorii nu au informații despre îmbrăcămintea purtată de fată în momentul dispariției.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Raed Arafat, avertisment pentru români: Se pot lua noi măsuri

”Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, se afirmă într-un comunicat.

Polițiștii au mai spus că Tudorița Andreea Marcu a mai plecat în trecut de la domiciliu, dar a revenit după aproximativ două zile, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan a fost atee, dar Gigi Becali a îndreptat-o spre credință: „Gigi îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Îmi dă test”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si