De dragul unei imagini prin care să atragă atenția în mediul online, pentru câteva like-uri și reacții, o fată din Arad se luptă acum să supraviețuiască.

Tânăra de doar 16 ani a fost rănită grav, miercuri seara, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă din Gara Arad și s-a curentat.

Citește și: VIDEO Filmul tragediei de la Cluj. Ovidiu a murit împreună cu părinții săi, în piscina gonflabilă. "E un necaz uriaș"

Se luptă pentru viața sa, după un act de inconștiență 

Tragicul incident, care a avut la bază dorința realizării unui selfie, s-a petrecut pe strada Trenului, din cartierul Grădiște.

Astfel, inconștiența și goana după like-uri a făcut-o pe minoră să se curenteze și să cadă lată la pământ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Martorii tragediei, cei care au și sfătuit-o să nu recurgă la un asemenea gest, au fost cei care au apelat numărul unic de urgență 112.

„Ceilalți îi spuneau „nu te urca, nu te urca”. Ea zice: fac un selfie. Când am auzit bubuitura am fugit și mi-am pus mâinile în cap”, „Eu eram în spatele grădinii și am auzit. Când am venit era căzută.

Eram cu pătura la mine și am stins tot ce era flacără”, „Era căzută jos, acoperită de vecinul. fetele plângeau, le era milă de ea. Îi ardea părul”, povestesc martorii.

În urma apelului, la fața locului a ajuns o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

”Municipiul Arad, strada Trenului- minoră în vârstă de 16 ani a fost electrocutată la firele de înaltă tensiune de pe un vagon de tren. Forțe alocate: o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad. La locul evenimentului, echipajul medical a acordat îngrijiri minorei, care prezenta arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului, fiind însă conștientă și cooperantă. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Arad. Pompierii militari arădeni au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice”, potrivit ISU Arad.

Citește și: Două persoane, curentate mortal într-o piscină din Brașov. Una dintre victime s-ar fi împiedicat de un cablu electric

Acum, din păcate, starea fetei s-a agravat. Cu arsuri de 80% pe suprafața corpului, minora va fi transferată la București, pe secția de mare arși pentru că la Timișoara nu se tratează minori cu astfel de răni.

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Viața sa atârna acum de un fir de ață, în așteptarea eliberării unui loc în spitalul din București, acolo unde, cel mai probabil, va ajunge în cursul zilei de azi, 8 august.

Tot la Arad, în urmă cu câteva zile, tot pentru un selfie impresionant, a ajuns în stare critică la spital și un tânăr de 19 ani. Băiatul a suferit arsuri de gradele 2 și 3 pe 70% din suprafața corpului, luptându-se acum să supraviețuiască.

„Adolescenții și tinerii caută să se afirme, să fie acceptați într-un grup în care a merge pe marginea prăpastiei reprezintă un plus valoare. Vei fi protagonistul unui eveniment, se va vorbi despre tine”, spune psihologul Dana Onișor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si