"Cineva ne-a rapit nepoata!" Este gandul cu care adorm si se trezesc de 5 zile bunicii unei fete din Dolj. Inca de duminica trecuta cei doi nu au nicio veste despre fata de 18 ani, pe care au crescut-o de la 6 luni, de cand parintii i-au plecat in strainatate. Adolescenta plecase duminica sa ridice de la un bancomat banii trimisi de mama ei din Anglia.

A urcat intr-o masina de ocazie si nu s-a mai intors.

Bunica: „Spune-ne, mamaie, daca mai esti in viata. mamaie, fata mea, te-am crescut, 5 zile maica nu stie nimic de tine!”.

Citeste si: Părinții sunt disperați. Copilul a dispărut de acasă

Sunt singurele cuvinte pe care bunicii Luizei Melencu le mai pot rosti. Parintii tinerei de 18 ani lucreaza in strainatate, iar mama tocmai ce-i trimisese niste bani. Fata a plecat duminica la Caracal, ca sa-i incaseze. Nu a reusit, asa ca s-a urcat intr-o masina de ocazie. Atunci si-a sunat bunicii pentru ultima oara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Disperati, bunicii fetei au alertat politia si au inceput sa o caute. In timpul saptamanii, tanara era cazata in caminul liceului din Craiova, la care invata. Venea in fiecare weekend acasa si isi trata bunicii ca pe propriii parinti.

Citeste si: Ea este Nela, tânăra de 26 de ani ucisă de iubit! Unde a zăcut trupul neînsuflețit, timp de 50 de zile

Acum, cea care a crescut-o ca o mama se intreaba ce s-a intamplat cu fata ei: „Cred ca cineva a urmarit-o sau cineva o tine inchisa”.

Si sora fetei se intreaba, cu disperare, unde este.

Luiza este eleva in clasa a 11-a si are numai note mari. Este sefa clasei, iar profesorii sustin ca nu a cauzat niciodata probleme. Nimeni nu isi explica unde si de ce a disparut.

Timp de 4 zile, politistii au incercat sa-i localizeze telefonul, dar din cauza ca era inchis, nu au reusit. Bunicul fetei crede ca tanara ar fi putut sa plece la cea mai buna prietena, despre care spune ca este o influenta rea asupra Luizei. Politistii au verificat insa si nu au gasit-o acolo.

Pe paginile de socializare, tanara isi pusese poze de la majorat, de la liceu si cu cei mai buni prieteni. Parea fericita. Cand a plecat, Luiza avea doar un rucsac in care isi tinea portofelul si telefonul mobil. Tanara are 1,6 metri inaltime, par saten si lung. Toti cei care au vazut-o sau pot oferi mai multe informatii despre ea, sunt rugati sa sune la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si