Close sidebar
Close sidebar

Adolescenta din Galați găsită plină de sânge și ignorată de polițiști era de fapt la un pas de moarte

Procurorii au anunţat că minora a suferit o afecţiune a aparatului reproducător şi că, din cauza sângerării abundente, viaţa i-a fost pusă în pericol.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Certificatul medico-legal făcut public arată că adolescenţa ar fi fost salvată în ultimul moment, pentru că sângerarea i-a pus viaţa în pericol.
Fata a fost externată și a revenit în sistemul de protecție al statului.

Citeste si: Alpinistul Zsolt Torok, înmormântat cu onoruri militare

Citeste si: Veşti minunate în România pentru femeile care vor să rămână însărcinate: fertilizare in vitro în sistem „sharing”! Specialistul îţi spune totul despre această procedură!

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Tania Calcan, Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi: “Starea ei de sănătate este atent monitorizată, dar evoluează foarte bine.

În acelaşi timb beneficiază de servicii de consiliere, conform unui plan bine punctat, având în vedere situaţia ei specială. La fel şi ceilalţi copii din casă.”
Polițiștii acuzați de ignoranță sunt în continuare anchetaţi de colegii lor.

Citeste si: Jurnalistul Eduard Huidan s-a sinucis

Citeste si: Cazul „Caracal”. Cât de influente sunt clanurile de interlopi? Legăturile cu polițiștii și procurorii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI