Close sidebar
Close sidebar

Adolescenta din Timis, acuzata ca si-ar fi impins iubitul din tren in urma unui conflict, trimisa in judecata

O adolescenta de 17 ani a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, fiind acuzata ca si-ar fi impins iubitul din tren, in urma unui conflict. Baiatul a ajuns pe teresamentul de langa linii, fiind ranit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presa, de miercuri, al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Lavinia Boţi, in varsta de 17 ani,  a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor.

Fapta s-a petrecut in noiembrie 2016, pe vremea cand fata avea doar 16 ani.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Inculpata Boţi Lavinia calatorea impreuna cu persoana vatamata B.R. cu un tren pe ruta Timisoara-Giulvaz, pe fondul unui conflict spontan, desfasurat in apropierea usii unui vagon ce era deschisa, inculpata a impins persoana vatamata prin respectiva usa, in timp ce trenul se afla in miscare ”, se arata in comunicat.

Tanarul a ajuns pe terasamentul de langa liniile de cale ferata, suferind leziuni ce au necesitat un numar de 30 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

”Acţiunea inculpatei a fost de natura sa creeze o stare de pericol pentru viaţa persoanei vatamate”, mai spun procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timis.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI