Close sidebar
Close sidebar

Adolescentă dispărută în județul Vrancea. Anunțul autorităților

Polițiștii din Vrancea sunt în alertă după ce o fată în vârstă de 15 ani a plecat de acasă azi-noapte şi nu s-a mai întors.

Diana Bostan,

Fată dispărută Vrancea

[Sursa foto: Agerpres/Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra locuiește în satul Vizantea Răzăşească, comuna Vizantea-Livezi, județul Vrancea, iar apropiații susțin că a plecat voluntar de acasă, dar nu s-a mai întors.

O fată în vârstă de 15 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

" La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a minorei Boţ Elena Marcela, de 15 de ani, din satul Vizantea Răzăşească, comuna Vizantea-Livezi, judeţul Vrancea.

Citește și: FOTO- Un bărbat din Tomești a fost dat dispărut, după ce a băut o sticlă de vin cu un vecin și a cumpărat o găină. El a fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

În noaptea de 14/15 aprilie a.c., în jurul orei 3:00, aceasta a plecat în mod voluntar, fără a reveni la domiciliu până în prezent", informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Cei ce o văd sunt rugați să alerteze autoritățile

Fata în vârstă de 15 ani are 1,60 metri înălţime, 65 de kilograme, păr negru lung, ochi verzi. 

Citește și: O femeie dată dispărută a fost găsită în viață într-o mașină scufundată

Nu au fost oferite detalii legate de vestimentația minorei la momentul plecării. Cine poate furniza informații în legătură cu acest caz sunt rugați să sune la 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI