Close sidebar
Close sidebar

Adolescenta insarcinata in sase luni, cautata de politisti

O adolescenta de 15 ani, insarcinata in luna a sasea, din comunea gorjeana Runcu, a fost data disparuta. Tatal sau a fost cel care a anuntat politia. Fata atr fi plecta de acasa, dar nu s-a mai intors.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

”Din discutiile purtate cu membrii familiei a reiesit faptul ca minora este cunoscuta cu plecari repetate de la domiciliu. Este insarcinata in luna a sasea,  fara semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de imbracaminte cu care era imbracata minora la data plecarii de la domiciliu”, au precizat reprezentantii Politiei Gorj, potrivit gorjeanul.

Cei care pot oferi detalii care pot ajuta la gasirea minorei sunt rugati sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de Politie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI