Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Imagini șocante cu un tânăr care bate cu pumnii doi adolescenţi şi-i umileşte

Oamenii legii au deschis o anchetă după ce un tânăr bate cu pumnii doi adolescenţii şi-i umileşte. Una dintre victime pleacă de la locul agresiunii cu sânge pe faţă.

Georgiana Balaban,

Doi adolescenți au fost bătuți și umiliți. 

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii din Ilfov au deschis o anchetă, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că doi adolescenți au fost agresați de un al treilea, într-un parc din Mogoșoaia. Incidentul a fost filmat, imaginile ajungând pe rețelele de socializare.

Citește și: Un bărbat a fost reținut după ce și-a lovit copilul de 13 ani și l-a dat afară din casă pe timp de noapte

În imaginile postate pe Facebook se vede cum un adolescent amenință şi loveşte doi copii de 13 – 15 ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu, te rog”, spune unul dintre copii, la începutul filmării, în timp ce agresorul replică: ”Ba da, trebuie să plăteşti”.

Citește și: Doi ciobani l-au bătut pe pădurarul comunei Păunești pentru că le-a cerut să-și lege câinii. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Apoi, agresorul îi loveşte violent cu pumnii, pe rând, pe cei doi copii, iar pe unul îl pune să se aşeze în genunchi.

Una dintre victime pleacă de la faţa locului cu sânge pe faţă, dar susţine că se simte bine.

Cum s-a întâmplat incidentul

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 21:28 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 21:10, fiul său, în timp ce se afla în parcul Mogoşoaia, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către un băiat.

De asemenea, la data de 5 aprilie a.c., poliţiştii din Mogoşoaia au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 21 martie a.c., fiul său a fost agresat fizic de către un tânăr”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Citește și: Un constănțean de 28 de ani și-a bătut cu bestialitate soția, a violat-o și a filmat scenele halucinante pentru a le posta pe internet

Sursa citată a precizat că încă de la prima sesizare poliţiştii din Mogoşoaia au deschis dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Citește și: Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în seara când Dana Roba a fost atacată de soțul ei?! Vecina celor doi face declarații neașteptate: „Ea este singura vinovată”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI