Imaginile surprinse cu cei trei tineri au avut fost filmate în Toronto, iar imaginile au ajuns la transportul public din Ontario pentru a trage un semnal de alarmă.

Citeste si: Un bărbat s-ar fi aruncat în fața trenului, iar circulația este oprită între Gara de Nord și Aeroport

Scena s-a petrecut vineri, pe un pod feroviar din Toronto, iar în imagini este surprins un copil care stă agățat de balustrada podului.


„Incidentele de genul acesta sunt, cel mai adesea, tragice. În cazul de faţă, echipajul trenului a acţionat frânele de urgență și claxonul. În timp ce garnitura se oprea, a fost la un pas de a lovi unul dintre tineri, evitând astfel o nenorocire. În cele din urmă, copiii au fugit, iar trenul a fost pus din nou în mişcare”, au transmis reprezentanții agenției de transport.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren

Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Un bărbat de 46 de ani a murit, vineri dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tren Regio, în Halta Bădeni din judeţul Iaşi.

Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat.

Accidentul s-a produs în Halta Bădeni, după ce un autoturism a fost lovit de Trenul Regio 11404 care circula pe ruta Hârlău- Iaşi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  Medicul care anunțase primul caz de "variola maimuței" în România spune că a fost agresat de polițiști

Potrivit ISU Iaşi, acolo au fost trimise trei autospeciale de intervenţie cu modul de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat.

Șoferul a rămas încarcerat, inconștient

În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat de 46 de ani, a rămas încarcerat, fiind extras de pompieri, inconştient.

Citeste si:  Un botoșănean a găsit o grenadă defensivă și s-a dus cu ea la cârciumă

Ulterior, el a fost preluat de echipajul SAJ cu medic, însă din păcate, medicii au anunțat la scurt timp decesul bărbatului. 

În tren se aflau aproximativ 30 de pasageri. Nicio persoană nu a fost rănită.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si