Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi  Braşov, patrula de jandarmi aflată pe traseul montan cuprins între Cabana 3 Brazi şi Poiana Secuilor a primit o sesizare din partea unui grup de turişti care au povestit că doi dintre membrii grupului lipsesc şi nu pot fi contactaţi.

Citește și: Turiști, la mare, pe cod galben de ploi

„Jandarmii s-au organizat în cel mai scurt timp posibil şi, în baza informațiilor primite de la turişti, au început căutările celor doi adolescenți.

După 30 de minute, la o distanță de aproximativ 1 kilometru, pe traseul spre Cheile Râşnoavei, tinerii au fost găsiţi nevătămați şi fără a avea nevoie de asistenţă medicală", informează jandarmii.

Doi pompieri dedicați au salvat viața unei persoane, aflată într-o situație de urgență. Ei se aflau în concediu de odihnă: „Felicitări! Suntem mândri de voi!”

Actul eroic a doi pompieri aflați în concediu de odihnă pe litoralul românesc! Ei au salvat o persoană care a căzut din picioare, prin manevre de resuscitare. Mesajul transmis de colegii lor.

Citește și: Un turist a căzut în gol de la 4.000 de metri înălțime de pe pasarela Skywalk a Marelui Canion

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Doi pompieri dedicați și curajoși au reușit să salveze viața unei persoane printr-o resuscitare reușită într-o situație de urgență.
Este vorba despre plutonier adjutant Păun Mihai și plutonier adjutant șef Harand Daniel, care se aflau în concediu de odihnă. Ei participau la acel moment la o competiție sportivă organizată de Asociația I.P.A. România pe litoralul românesc.

Cei doi au observat cum unui participant i s-a făcut rău și a căzut din picioare, în stare de inconștiență.


Cei doi salvatori au intervenit și au aplicat protocoalele de resuscitare și au raportat evenimentul la numărul de urgență 112.
În mai puțin de 40 de secunde, bărbatul și-a revenit, iar ambulanța SMURD ajunsă la locul evenimentului la transportat la spital, conștient și cooperant, pentru investigații medicale specifice.

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Grecia. Acesta a ignorat anunțul salvamarilor și a fost înghițit de valuri

„Felicitări colegilor noștri pompieri, care au arătat că pot fi salvatori și la serviciu, dar și în timpul lor liber. Suntem mândri de voi și vă prețuim!”, a fost mesajul transmis de colegii de muncă ai celor doi pompieri.

Citește și: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si