Victimele au mai povestit polițiștilor că cei trei indivizi i-au amenințat și jefuit în timp ce se aflau într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Cei doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, iar tâlharii le-au furat telefoanele, ceasurile și banii.

Adolescenți tâlhăriți și amenințați de trei indivizi, într-un parc din Capitală

Ulterior, la data de 8 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Secția 14 Poliție, Biroul de Investigații Criminale, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au executat trei mandate de percheziție domiciliară, într-un

dosar penal în ceea ce privește infracțiunea de tâlhărie calificată. Prejudiciul total este de aproximativ 10.000 de lei.

Unul dintre tâlhari

Unul dintre tâlhari

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Hoții au reușit să fure banii, telefoanele și ceasurile a doi adolescenți aflați într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei.

„În fapt, la data de 2 noiembrie 2023, în jurul orei 20.10, Secția 14 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către două persoane, cu privire la faptul că trei tineri le-ar fi agresat fizic și le-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau într-un parc din Sectorul 4, iar ulterior le-ar fi deposedat de două telefoane mobile, un ceas și o sumă de bani”, au transmis autoritățile.

Indivizii care au comis fapta ar avea vârste cuprinse între 20 și 22 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Dovada lăsată la locul faptei de criminalii afaceristului Adrian Kreiner. Detaliul conturează ideea de asasinat la comandă

„Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale- Secția 14 Poliție, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani.

Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare au fost depistați cei în cauză și conduși la sediul subunității, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au transmis autoritățile.

Unul dintre tâlhari

Unul dintre tâlhari

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Ulterior, organele legii au reușit să recupereze cele două telefoane mobile furate, pe care tâlharii le valorificaseră imediat după jaf.

Cei trei tâlhari au fost reținuți de polițiști

Inculpații au reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

De asemenea, cercetările sunt continuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, inculpații find acuzați de tâlhărie calificată.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Unul dintre tâlhari

Unul dintre tâlhari

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Citește și: VIDEO- Bărbat găsit de polițiști după ce a profitat de două minore de 10 și 15 ani. A fost prins la 5 luni de la prima faptă

„Cercetările sunt continuate de către Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au mai transmis polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si