Bilanţul victimelor din accidentul produs pe 5 august la Cobadin a ajuns la patru. Darius, băiatul de 16 ani care conducea maşina. După impact, Darius a fost transportat de urgenţă la spital, unde a stat în comă până azi dimineaţă medicii au declarat decesul. 

A furat mașina mătușii sale

În urmă cu doar câteva zile, un cumplit accident rutier a avut loc în Cobadin, județul Constanța. 

Un tânăr de 16 ani a furat mașina mătușii sale și a plecat la plimbare cu 2 fete și un băiat, toți minori. Au plecat cu maşina din Viişoara până în Ciocârlia, o localitate aflată la câţiva kilometri. 

Citeste si: VIDEO| Încă un mort după accidentul din Cobadin

În jurul orei 01.40, tânărul, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă se izbeşte violent de un alt autovehicul, apoi ricoşează în altă maşină.

Tânărul obișnuia să conducă deși nu avea permis

Două fete de 13 și 16 ani au murit pe loc după ce au fost aruncate din mașină. Dumincă, a decedat la spital celălalt pasager, în vârstă de 17 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mătușa tânărului care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, face primele declarații: „Mama lui l-a abandonat”

Tânărului teribilist care a mai fost implicat în trecut într-un alt accident suprins de camerele de supraveghere. Atunci, a intrat în plin cu o motocicletă într-un triciclu. 

Citeste si: VIDEO| Ele sunt adolescentele ucise în accidentul de la Cobadin. Ana și Daniela au murit pe loc

Faptul că urma la volan des era cunoscut și de vecinii adolescentului. Oamenii din zona unde s-a produs tragedia spun că polițiștii ar fi trebuit să ia măsuri din timp, în condițiile în care s-ar fi știut că tânărul obișnuia să conducă fără drept.  

Dosarul de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă va fi clasat după ce tânărul fără permis a murit.

Citeste si: Un șofer care conducea cu 300 km/h a murit în timp ce făcea live pe Facebook

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si