Close sidebar
Close sidebar

Ce își dorea Andrei, băiatul înjunghiat de tată, de sărbători? „Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine"

Adolescentul și-a pierdut mama în urmă cu doi ani, iar de atunci, tatăl lui se comporta agresiv cu el. Tânărul abia s-a întors în familie, după ce a fost luat de autorități.

Diana Puiu,

Ce își dorea Andrei, băiatul înjunghiat de tată, de sărbători? „Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine"

[Sursa foto: arhiva Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tatăl băiatului s-a înfuriat în momentul în care tânărul nu i-a adus ceea ce i-a cerut. Sora băiatului a fost martoră la incident și și-a văzut fratele cum se prăbușește chiar în fața ei. Băiatul tocmai ce se întorsese în familie, după ce fusese luat de autorități. Era mereu pus la treabă și încerca să îl mulțumească pe tatăl lui pentru a nu mai fi bătut. Bărbatul privea indiferent la medicii care încercau să îi salveze fiul.

Citește și: Filmul tragediei în care un băiat de 14 ani a fost înjunghiat în timp ce tăia porcul cu tatăl lui

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Știu că tatăl său, acest Gigel Manta, a luat-o pe bunica din Leoiști și au mers la centru și l-au luat acasă. Asistenta socială a mai monitorizat cazul, dar nimeni nu a putut să prevadă că el va face așa ceva. Era, într-adevăr, agresiv la băutură. Și parcă un pic dezechilibrat mintal, dar chiar și așa nu te așteptai să își omoare propriul copil”, a declarat primarul Temistocle Diaconu, potrivit vremeanoua.

Colegii lui Andrei au transmis un mesaj către el și către criminalul cu chip de tată

Colegii de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”, unde Andrei era elev în clasa a IX-a, se află în stare de șoc și i-au transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Citește și: Scene dramatice la Roma: o ședință de bloc s-a încheiat cu trei morți și patru români răniți

„Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine. Erai un băiat atât de cuminte și învățai bine, aveai toată viața în față. Plâng pentru că ți-am promis că de sărbători o să mergem împreună cu uratul. Erai și tu copil, Andrei, și trebuia să te bucuri de viață, nu să muncești ca robul la grajdul criminalului. Drum bun, prieten bun! Drum bun, colegul meu drag. Să mergi la mama ta, că îți era tare dor de ea”, i-a scris unul dintre prietenii săi.

Citește și: Un bărbat care și-a împușcat iubita în Italia a fost prins la Arad

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI