Festivalul SAGA a bătut deja recordul la vânzarea biletelor, cu o săptămână înainte de deschiderea porților. Vineri, 23 iunie, este prima zi a festivalului, iar sâmbătă, pe scenă va urca și Loreen, prima artistă din istoria Eurovision care a câștigat trofeul de două ori, în 2012 și în 2023, cu hiturile ”Euphoria” și ”Tattoo”.

Începe SAGA Festival. Ce artiști vor cânta în cele trei zile de petrecere

Festivalul durează trei zile și se desfășoară în perioada 23-25 iunie la Romaero, București, pe scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift.

Citește și: Festivalul preparatelor din pește

Artiști români și internaționali vor întreține atmosfera la cote înalte astfel:

Vineri, pe scenă vor urca: Lil Nas X, Skrillex, Adriatique, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Melanie C, Delia, Franky Wah, 9999999, Gordo, Hector Oaks, Hitty, Paula Temple.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Sânzienele 2023. Ce nu se face în această zi? Tradiții și obiceiuri

Sâmbătă sunt așteptați artiștii: Loreen, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Ida Engberg, Joel Corry, Justus, Paco Osuna, Subcarpați.

Citește și: Festivalul Florilor in Capitala

Festivalul se va încheia duminică cu: Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G.

Mafia, I Hate Models, Kevin De Vries, Mochakk, Sickick, Spike, Vintage Culture.

Sute de mii de persoane așteptate la SAGA Festival

Alături de artiștii prezenți la festival vor performa și DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap, care vor asalta Switch stage hijacked by Hustle, precum IAN, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya, Azteca, Gheboasă și alții.

Citește și: Sighișoara, lăsată fără Festivalul Medieval

La prima ediție a festivalului au participat peste 135.000 de persoane, iar la a doua ediție au participat peste 150.000 de persoane. La ediția din acest an sunt așteptate peste 165.000 de petrecăreți.

Citește și: VIDEO- Tradiție întreruptă: Festivalul Medieval din Sighișoara nu va avea loc anul acesta în urma respingerii listei de finanțare culturală de către Consiliul Local


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si