Close sidebar
Close sidebar

Adrian Alexandrov tremură de frică în Costa Rica! Ce se întâmplă cu străinii bogaţi din San Jose? ”Toţi sunt potenţiale ţinte”

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, s-a plâns de nenumărate ori că se simte ameninţat, că viaţa lui şi a copilului său este în pericol, mai ales că imobilul în care locuiesc a apărut în presă şi s-a vorbit că ar avea mulţi bani.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Iubitul Elenei Udrea a declarat obsesiv că se află în pericol şi se pare că afirmaţiile lui nu sunt doar unele de auto-victimizare. Capitala San Jose, acolo unde se află în acest moment iubitul, mama şi fiica Elenei Udrea se confruntă cu un val de criminalitate ce pare să fi scăpat de sub control în ultimii 3-4 ani.

În ultimele luni, de exemplu, presa costaricană abundă de ştiri legate de crimele care se petrec în San Jose. Modelul este relativ cunoscut: victimele sunt jefuite şi ucise în propria casă. Rata infracţionalitătţii a crescut enorm în ultimii ani şi datorită migrării narco-traficanţilor columbieni şi mexicani daţi în urmărire de autorităţile americane. Costa Rica este unul dintre statele care nu are încă semnat un tratat de extrădare cu SUA.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ofiţerii de la investigaţii judiciare din San Jose au anunţat că rata criminalităţii în 2017 a ajuns la 10,9 la 100.000 locuitori, cea mai mare din ”istoria acestei naţiuni”. Procentajul este uriaş pentru o ţară de 5.000.000

locuitori, considerată până acum printre cele mai sigure din America Latină. World Health Organisation consideră ca o rată a criminalităţii mai mare de 10 la 100.000 locuitori poate fi considerată ”pandemică”. Spre comparaţie, în Statele Unite, rata criminalităţii este de 4,9 iar în America de Sud media este de 5,3 la 100.000 locuitori. 

Într-un raport al Departamentului de Stat al Statelor Unite realizat anul trecut se spune că toţi străinii în Costa Rica sunt ”potenţiale ţinte” ale infractorilor din Costa Rica, fie că vorbim despre furturi mărunte fie de crime violente. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI