Adrian Corduneanu trece prin momente grele după decesul lui Gheorghe Broșteanu. “Azi 26 oct. 2020 a incetat din viata antrenorul nostru, domnul Brosteanu. Ne pare rau enorm... pacat...Dumnezeu sa-l ierte. Un om cu suflet mare si un caracter de milioane. Un antrenor fffff bun si una peste alta un om bun”, a postat Beleaua.”

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu, alături de antrenorul Broșteanu (în medalion)

„Pământul este o scenă pe care omul apare, își joacă rolul vieții și apoi dispare.”

, a mai scris Corduneanu. El se antrena cu Broșteanu la o sală de lupte libere, pentru a-și menține forma fizică. În paralel, Corduneanu mai ia lecții de box și petrece ore întregi la sala de forță.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Fotografia cu care Adrian Corduneanu a băgat groaza în dușmani! Beleaua a scos cuțitul și l-a arătat vrăjmașilor: “Știți voi ce zic”

Citeste si: Cum i-a înduplecat Costel Corduneanu pe judecători, care l-au eliberat pe interlop? Fostul sportiv le-a spus că are un pacemaker montat pe inimă și că a avut coronavirus

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu se mândrește cu mușchii lucrați la sala de forță

Antrenorul lui Adrian Corduneanu a fost campion la lupte libere

“Oamenii buni se duc repede asta e viata noastră Dumnezeu să-l odihnească în pace...Condoleanțe familiei îndurerate!! Un om deosebit dedicat toată viața sportului românesc!! Dumnezeu sa-l ierte!!... Dzeu sa-l odihneasca in pace, un om serios, bun ca antrenor, placut ca om. O parte din copilarie un ghid care acum sa dus.

Dumnezeu sa te aiba in paza... Dumnezeu sa-l ierte!! Păcat, a fost un om puternic!!... Dumnezeu sa-l ierte pe marele meu maestru de lupte. Nu te voi uita niciodata!”, au reacționat amicii lui Corduneanu.

Gheorghe Broșteanu avea 62 de ani. El a cucerit medalia de argint în 1982, la cat. 90 kg, la Campionatele Europene de lupte libere. A fost multiplu campion naţional şi câştigător a numeroase turnee internaţionale. În ultima perioadă, el era antrenor la la CS Unirea Iaşi. Broșteanu a fost membru de Onoare al Federației Române de Lupte.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si