Zilele trecute, cu ocazia zilei de naștere a partenerei de viață, interlopul Adrian Corduneanu și-a scos soția la cină și i-a făcut cadou Ramonei un buchet de flori în formă de inimă. Foarte îndrăgostit de femeia cu care are trei copii- un băiat și două fete- Adrian a postat nenumărate fotografii cu el și cu cea alintată ”Diamantul Roz”, trimițându-i apoi nevestei tot felul de dovezi de iubire sub forma unor ursuleți sau cățeluși virtuali. 

Adrian Corduneanu și-a sărbătorit soția și și-a revăzut fratele eliberat din detenție: ”S-a întors acasă bossul!”

Aniversarea din familia Cordunenilor a coincis cu alt eveniment fericit pentru clanul interlop din Iași și anume eliberarea condiționată a liderului Costel. Încarcerat din ianuarie 2020 pentru 3 ani, Costel Cordununeanu a fost eliberat condiționat acum trei zile de judecătorii din Târgu Mureș, după doar 8 luni de detenție. Foarte mulțumit, fratele Adrian a ținut să puncteze victoria: ”S-a întors acasă bossul!”.  

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Toamna trecută, Adrian Corduneanu a acceptat să vorbească cu jurnaliștii de la 7est.ro despre viața sa de familie, dezvăluind și cum a ajuns să o cunoască pe Ramona, soția lui, cu care are 3 copii: 

Corduneanu
Adrian i-a luat un buchet de flori Ramonei

“În 1996 m-am cunoscut cu Ramona. Pe ea am întâlnit-o la Sala Sporturilor, acolo aveau părinții ei un restaurant, iar noi frecventam mult acel loc. Ne-am văzut, ne-am plăcut, dar nu a fost chiar așa ușor.

Prima dată când i-am dat întâlnire părinții nu au lăsat-o, dar nu m-am lăsat și chiar dacă aproape doi ani am avut certuri, scandaluri cu familia, noi am rămas împreună. Părinții ei spuneau că nu o lasă cu mine, eu m-am ținut de ea și noi chiar ne-am plăcut de la început și este iubire adevărată și astăzi când avem trei copiii frumoși.  Noi ne-am cunoscut când ea avea doar 13 ani și eu 16 și din 1996 și până acum, adică de 23 de ani suntem împreună”, a povestit Corduneanu pentru sursa citată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si