Adrian Vasile Dumitru, cunoscut pe internet sub denumirea de Adrian Elicopter de Luptă, se numără printre cei mai simpatizați influenceri de la noi din țară. Și-a început „cariera” pe TikTok, acolo unde oamenii îl urmăreau și îl apreciau pentru glumele sale din timpul live-urilor ce strângeau seară de seară mii de vizualizări. În ultima perioadă însă, tânărul, în vârstă de 22 de ani, pare că nu mai scapă de probleme.

După ce a fost exmatriculat de la Academia de Poliție, Adrian s-ar fi transformat din viitor agent în presupus infractor și ar fi încălcat legea. La sfârșitul săptămânii trecute, cunoscutul tiktoker ar fi fost prins de polițiști sub influența băuturilor alcoolice la volan. Nu se afla singur în mașină, ci alături de iubita sa, Iorga, și ea extrem de cunoscută pe TikTok. De asemenea, în autoturism se mai aflau și alte persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După ce a jefuit o casă, un hoț a făcut curățenie, a spălat și a făcut de mâncare. A lăsat și un mesaj care i-a dat fiori proprietarei- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

Totul s-ar fi întâmplat în Argeș, orașul natal al tânărului, acolo unde ar fi încercat să scape basma curată și să îi evite polițiști. Nu i-ar fi ieșit, însă. Ar fi atras mai mult atenția, iar ce ar fi urmat este demn de filmele cu polițiști și răufăcători. Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si