Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la o mare. Credeam că nu o să te mai vedem niciodată"

Antonia, Rania și Raisa au fost găsiți. Micuții se află lângă tatăl lor, Adrian Marțian, și au povestit ce s-a întâmplat cu ei.

Elena Tasca,

Adrian Marțian și-a găsit copiii

[Sursa foto: Captură Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei trei copii ai lui Adrian Marțian au fost găsiți! Antonio, Rania și Raisa au dispărut în urmă cu câteva zile. Cei trei minori au fost dați în căutare la nivel internațional, iar anchetatorii s-au confruntat cu mai multe ipoteze.

Adrian Marțian ar fi primit un videoclip cu micuții în care spuneau că au fost răpiți de mai mulți oameni pentru a fi duși la mama lor.

"15 octombrie 2024. Roxana (n.r. mama copiilor), degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia, să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine! Oamenii ăştia ne-au minţit că ne ducem la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Şi suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine! Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă la tine.

Noi vrem cu tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia să îl contacteze pe tati să mergem la el. Îl iubim pe tati", ar spune cei trei minori în filmare.

Între timp fiul cel mare al afaceristului, dintr-o altă relație, și mama celor trei minori îl acuzau pe Adrian Marțian că ar fi înscenat răpirea minorilor.

Cu siguranță, o manevră organizată de către tatăl meu, Adrian Marțian,

a spus un fiul milionarului.

Citește și: Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires

Adrian Marțian și copiii 

[Sursa foto: IPJ Hunedoara/ Captură Știrile Kanal D]

Adrian Marțian și-a găsit copiii

Adrian Marțian și-a găsit copiii.

Cei trei frățiori au ajuns lângă tatăl lor și au povestit, într-un videoclip, ce s-a întâmplat cu ei. Micuții au spus că au ajuns lângă o mare, iar oamenii care i-ar fi luat vorbeau o limbă străină. În tot acest timp, milionarul Adrian Marțian le spunea cât de mult îi iubește.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop Financiar pentru joi, 17 Octombrie 2024. Taurii au obstacole, Gemenii fac investiţii, Săgetătorii dau de bani- antena3.ro

Astăzi, 17 octombrie 2024, am ajuns la tati după atâta timp.

Să vă mănânce tati sufletul vouă, măi îngerilor, comorile lui tati! Cum a fost mă puii lui tati?

Ne tot plimba dintr-un loc în loc.

Să vă pape tati gurița voastră.

Atâta știu, că am ajuns la o mare.

Tată vă iubește foarte mult, cum s-a comportat cu voi îngerii lui tata?

S-a comportat frumos, erau disperați, vorbeau altă limbă, noi n-am dormit deloc că te-am așteptat pe tine. Am crezut că nu o să te mai vedem niciodată!

Citește și: VIDEO Copiii lui Adrian Marțian, căutați la nivel internațional. Cazul minorilor se complică de la o oră la alta: "O manevră organizată de tatăl meu"

Citeste si: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?- kfetele.ro

Citeste si: Cine sunt nașii de cununie ai lui Theo Rose și Anghel Damian!? Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop Financiar pentru joi, 17 Octombrie 2024. Taurii au obstacole, Gemenii fac investiţii, Săgetătorii dau de bani- antena3.ro

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla unde se află Adrian Marțian și cei trei copii. Până în acest moment, nu se cunosc detalii cu privire la locul în care cei patru se află.

De asemenea, oamenii legii fac toate demersurile pentru a afla dacă este vorba despre o răpire sau despre o înscenare.

Ce au transmis autoritățile

"În legătură cu cazul celor trei copii dispăruți din localitatea Simeria, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopții trecute, polițiștii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a și semnalat dispariția celor trei (la data de 14 octombrie a.c.,) și au fost obținute informații cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor.

În acest caz, continuam cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locației în care cei trei se afla alături de tatăl lor și a luării măsurilor care se impun.

IPJ HUNEDOARA nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment și tratează cazul cu maximă prioritate", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI