Cu generozitate, va vorbi despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, despre viața de familie, adolescență, trenduri în industria muzicală, dar și speculații din presă cu privire la sumele colosale de bani câștigate la anumite evenimente.

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Viorel Cataramă și din ce afaceri ”trăiește” acesta

Printre subiectele tratate în ediția din această seară va fi adusă în discuție și presupusă rivalitate între Adrian Minune și Florin Salam, considerați fondatorii genului în România.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:30, la Kanal D!

Adrian Minune la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

“El e pe drumul lui, cu pătura lui socială, eu sunt pe drumul meu…!”, este o parte din răspunsul oferit de invitatul emisiunii.

Citeste si: Adrian Năstase, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Glonțul a trecut, atunci, la 3 mm de carotidă…”

adrian minune 40 de întrebări cu denise rifai
Adrian Minune la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?”, „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?”, „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?”, „Tăiați chitanță la evenimente?”, „Sunteți certat cu Florin Salam?”, „Sunt românii rasiști?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Adrian Minune în ediția din această seară

a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Adrian Năstase, dezvăluiri impresionante, în ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Glonțul a trecut, atunci, la 3 mm de carotidă…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si