Adrian Minune a ajuns de urgență la spital după ce s-a simțit rău pe 30 martie 2023. Familia acestuia a trecut prin clipe de coșmar după ce lăutarul a ajuns pe mâna medicilor. Adrian Minune a stat ore întregi în cadrul unității spitalicești, iar familia i-a stat tot timpul alături. Încă nu a fost confirmat motivul pentru care cântărețul a ajuns la spital, însă membrii familiei sale nu exclud nici varianta de a avea Covid-19.

Lucru ce ar fi dus la declanșarea unor reacții adverse.

Ce se întâmplă cu Adi Minune în aceste clipe

Minune este internat la spitalul Ponderas, iar membri familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protecție, după ce au efectuat teste antigen, scrie Fanatik.ro.

Citește și: VIDEO| Adrian Mititelu, eliberat din închisoare

Rămâne de văzut care este motivul pentru care artistul s-a simțit rău.

Citește și: VIDEO- Criminalul fostului cuscru al lui Adrian Minune a fost reținut de polițiști pe Otopeni. Ioan Anton este unul dintre cei mai periculoși infractori români

Reacția lui Adrian Minune când a aflat că fiica cea mică este gravidă

Adriana Simionescu și-a anunțat familia că este însărcinată, într-un mod inedit.

Părinții săi nu au crezut-o și au susținut că testul de sarcină este al surorii sale, Karmen.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen.

Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa… Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.

Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.

Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea.

Am fost, am luat testul și a fost să fie. Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret”, a declarat Adriana Simionescu.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Percheziții la clanul „Cocalarilor”. Interlopii, ridicați pentru deținere de arme, furturi, șantaj

Citește și: Adriana Simionescu a decis cum își va aduce bebelușul pe lume! Fiica lui Adrian Minune mai are puțin până când va deveni mămică: "Așa am simțit, așa a zis și domnul doctor"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si