Adrian Mititelu Jr se pare că a ajuns de urgență la spital. Potrivit informațiilor transmise de as.ro, acesta ar fi înghițit mai multe pastile. Tatăl său a făcut primele declarații cu privire la starea sa de sănătate.

"Lua pastile antidepresive", ar fi declarat Adrian Mititelu despre fiul său. În ce stare se află Adrian Mititelu Jr?

Adrian Mititelu Jr, de urgență, la spital. Ce s-a întâmplat?

Conform sursei citate anterior se pare că Adrian Mititelu Junior a fost internat, de urgență, la Spitalul Floreasca. Acesta ar necesita îngrijiri după ce ar fi înghițit mai multe pastile, fiind la un pas de a se otrăvi.

Se pare că medicii au confirmat că Adrian Mititelu Jr s-ar afla într-o stare stabilă.

Citește și: "Eu am fost mai amărâtă decât ea". Mărturii șocante despre Naomi, cântăreața transgender care a murit. Ce a declarat una dintre prietenele sale cele mai bune?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Domnul Adrian Mititelu Jr e internat la noi în spital. Mai multe detalii nu vă pot furniza fiindcă nu doreşte familia lui,  ar fi declarat un medic, potrivit as.ro.

Adrian Mititelu a făcut primele declarații cu privire la starea în care se află fiul său. Acesta a dorit să înlăture zvonul unei sinucideri. Se pare că Adrian Mititelu Junior ar fi luat pastile antidepresive, aflându-se într-o perioadă de supărare.

Era foarte supărat în ultima perioadă. Lua pastile antidepresive. A luat cu una mai mult decât ar fi trebuit și din această cauză e la spital. N-a fost vorba în niciun moment de suicid,  ar fi declarat Adrian Mititelu, potrivit iamsport.ro, citat de as.ro.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Dan Ciotoi: Artistul a suferit două operații la colon: ”Eram pregătit să-mi fac testamentul”

Adrian Mititelu și fiul său, replici dure la din cauza echipei

Între cei doi, tată și fiu, au existat mai multe replici dure de-a lungul timpului. Ultimele vorbe reci pe care și le-ar fi aruncat ar fi fost la sfârșitul meciului dintre FCU Craiova și FC Voluntari, din Cupa României. Potrivit as.ro, în urma declarației lui Adrian Mititelu, JUniorul și-ar anunțat plecarea de la echipă.

Dacă renunț le facem pe plac dușmanilor. El (n.r. Adiță Mititelu) ar vrea să renunțe la tot dacă ar fi după el. Eu pot pleca, dar nu vreau ca peste două luni să se închidă echipa sau să facă el vreo manevră cu Rotaru,  ar fi fost declarația lui Adrian Mititelu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si