Close sidebar
Close sidebar

Adrian Mutu a fost operat de urgență

FC Rapid a anunțat, sâmbătă, că tehnicianul Adrian Mutu a fost operat de apendicită după ce a ajuns de urgență la spital, acuzând febră și dureri abdominale.

Madalina Grigore,

Adrian Mutu a fost operat de apendicită.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Oprescu Constantin şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi!” este mesajul transmis pe pagina de Facebook a FC Rapid.

Adrian Mutu a ajuns la UPU Târgu Jiu în această dimineață

„A ajuns la UPU de dimineață, era însoțit de medicul echipei de fotbal, din ce am înțeles.

A fost consultat de un medic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, i s-au făcut investigații medicale după care a plecat. Nu i-a fost recomandată internarea”, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Rapid București joacă sâmbătă seară cu FCU Craiova, la Severin, de la ora 21:30. Meciul este unul important pentru etapa a 10-a a Superligii.

Citeste si: Fotbalul la închisoare. Patroni ai cluburilor de fotbal din România care au stat după gratii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Un meci extrem de complicat. Ne aşteaptă o echipă care ne-a învins pe Giuleşti. Suntem într-un moment bun şi vrem să câştigăm meciul.

Vrem să ne menţinem pe prima poziţie şi de aceea vrem victoria. Va fi foarte greu să ne menţinem acolo (n.r. pe primul loc), încercăm să facem acest lucru cât mai mult posibil.

Eu cred că FCU are jucători buni. Am înţeles că şi Bauza e refăcut şi va juca contra noastră”, a declarat Adrian Mutu înainte de meciul cu FCU Craiova.

Prima fotografie cu Adi Mutu după operație

Pe pagina de Facebook a echipei Rapid a fost postată prima fotografie cu Adrian Mutu după operație. Mesajul care descrie poza este „All good” („Totul bine”).

Adrian Mutu a fost operat de apendicită.

[Sursa foto: Facebook- FC Rapid]

Citeste si: Adrian Mutu s-a retras din lumea fotbalului. Fotbalistul a avut duminică ul timul meci pe teren

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI