Gabriela Dramba, considerata o veritabila Mata Hari de Romania, asa cum o numeste Ion Mihai Pacepa in volumul „Orizonturi Rosii”, a fost casatorita cativa ani cu Jean-Bedel Bokassa, timp in care a fost prima doamna a Republicii Centrafricane. Bokassa a ramas in istorie ca un dictator sangeros, condamnat pentru genocid si canibalism, iar romanca a reusit sa scape din patul acestuia doar evadand.

Gabriela Dramba, alaturi de Elena Ceausescu

In prima jumatate a anilor '70, cand Gabriela era doar o eleva de liceu, aceasta ar fi fost curtata asiduu de catre Adrian Nastase, conform dezvaluirilor unui coleg de liceu pentru ZiuaNews.

Bokassa, cel mai sangeros dictator al Africii

„Aceeasi sursa ne dezvaluie ca, in prima jumatate a anilor 70, desi era curtata asiduu de junele Adrian Nastase – viitorul premier pesedist obisnuid sa o scoata „la suc” in parcul Cismigiu si sa o invite, in repetate randuri, la resturant – Gabriela Dramba s-a logosti cu un cetatean italian stabilit pe malurile Dambovitei („un flacau cu oarecare situatie”, despre care nu se stia nimic). Planurile de nunta vor fi insa zadarnicite, pentru totdeauna, odata cu vizitele pe care dictatorul centrafrican Jean-Bedel Bokassa incepe sa le faca in Romania, prima dintre acestea fiind efectuata in perioada 11-16 iulie 1970”, scrie ZiuaNews.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Asa arata acum fosta sotie a dictatorului

Gabriela Dramba ar fi fost recrutata de Securitate inca de pe bancile scolii, conform lui Ion Mihai Pacepa. Cu o talie de viespe, parul blond si ochi superbi, tanara Gabriela a ajuns obiect de schimb pentru regimul comunist. Aceasta i-ar fi fost „servita” lui Bokassa de catre Securitate, in schimbul unor avantaje economice. In 1975, Gabriela Dramba se casatoreste cu seful de stat african si naste o fetita, insa pana la urma a reusit „sa evadeze”, dupa ce a amenintat ca se sinucide.

Ceausescu avea o relatie buna cu africanul

In prezent, Gabriela Dramba (ex-Bokassa) locuieste in Romania si traieste din afaceri imobiliare. Fiica ei se afla la Paris.

Junele Adrian Nastase


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si