Close sidebar
Close sidebar

Adrian Năstase, atac la Iohannis după ce a participat la recepția de la Cotroceni: „Este o declarație de război”

Fostul premier Adrian Năstase a lansat un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, la o zi după ce a fost invitat de șeful statului la recepția de 1 Decembrie de la Cotroceni.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adrian Năstase a fost deranjat de următoarea declarație făcut de președinte la o întâlnire cu parlamentarii liberali: „ Avem în continuare alegeri și aștept de la PNL și de la noul guvern Ludovic Orban, care face o treabă foarte bună, la o implicare totală în așa fel încât la sfârșitul anului 2020 să putem să oferim românilor ceea ce își doresc: o Românie fără PSD”.

Citeste si: Previziunea lui Adrian Năstase. Ce se va întâmpla cu Klaus Iohannis

„Acest îndemn al lui Iohannis este o declaratie de război impotriva Partidului Social Democrat, a Constutiei României si a regimului democratic din tara noastră. El este incalificabil si el trebuie tratat cu toată seriozitatea de către conducerea PSD, de către parlamentarii, primarii, consilierii, presedintii de consilii desemnati democratic de către alegătorii români”, a scris, pe blog, Adrian Năstase.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În opinia sa, declarația „va trebui sanctionată atât în țară, cât și la instituțiile europene”.

„La PSD, ar trebui lăsate deoparte orgoliile si ar trebui strânse rândurile pentru a găsi cele mai bune formule de a răspunde acestui atac mârșav la adresa fundamentului statului de drept din România”, a adăugat Adrian Năstase.

Citeste si: Dăncilă, cuvinte de laudă pentru fostul președinte PSD!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI