Tânărul a murit departe de casă, acolo unde lucra și anume în Anglia. Decesul lui fulgerător le-a adus multă durere apropiaților și celor care l-au cunoscut. Familia se pregătește acum să-l aducă în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Citește și: Cristian s-a stins din viață după mai multe zile de febră și stare de vomă. Părea o simplă viroză

Adrian a murit la doar trei zile după ce s-a angajat la o nouă companie, unde lucra ca șofer de TIR. Bărbatul a fost găsit mort în mașină, iar familia lui este devastată de durere. Aceștia se chinuie acum să îl readucă acasă, în România.

Românul și-a dat ultima suflare în cabina TIR-ului

Bărbatul era din Fălticeni și avea o familie iubitoare. Adrian a decis să plece la muncă în străinătate pentru o viață mai bună. În urmă cu trei zile înainte să moară s-a angajat la o nouă firmă, unde a ocupat postul de șofer de TIR.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Familia lui are acum nevoie de bani ca să îl aducă în țară și să îl înmormânteze. Vestea că Adrian a murit a lăsat multă durere în sufletele lor, iar mesajele dureroase au apărut imediat pe rețelele de socializare. Bărbatul era iubit de multă lume, iar pierderea lui a stârnit multă suferință în inima celor care voiau să îl mai vadă.

Citește și: Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort pe câmp

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună. De ce ai plecat copile? Mai voiam să mai stăm de vorbă, să mai povestim, să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale. Viața a fost crudă cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o să te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea. Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grijă de tine.”, a scris o persoană, potrivit știridiaspora.ro.

Citește și: „Greu să fii singur, să mori printre străini” Cornel s-a stins din viață în drumul său spre România! I s-a făcut rău în autocar și nimeni nu a mai putut să-l salveze. Un copil a rămas acum orfan de tată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si