Close sidebar
Close sidebar

Adrian și-a găsit sfârșitul în Anglia. Șoferul român a murit în cabina TIR-ului pe care îl conducea

Adrian este șoferul român care a decedat în Anglia. Tânărul a pierit în cabina TIR-ului în care lucra, deși avea multe planuri de viitor.

Georgiana Balaban,

Adrian a murit în Anglia după ce s-a dus la muncă.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul a murit departe de casă, acolo unde lucra și anume în Anglia. Decesul lui fulgerător le-a adus multă durere apropiaților și celor care l-au cunoscut. Familia se pregătește acum să-l aducă în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Citește și: Cristian s-a stins din viață după mai multe zile de febră și stare de vomă. Părea o simplă viroză

Adrian a murit la doar trei zile după ce s-a angajat la o nouă companie, unde lucra ca șofer de TIR. Bărbatul a fost găsit mort în mașină, iar familia lui este devastată de durere. Aceștia se chinuie acum să îl readucă acasă, în România.

Românul și-a dat ultima suflare în cabina TIR-ului

Bărbatul era din Fălticeni și avea o familie iubitoare. Adrian a decis să plece la muncă în străinătate pentru o viață mai bună.

În urmă cu trei zile înainte să moară s-a angajat la o nouă firmă, unde a ocupat postul de șofer de TIR.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Familia lui are acum nevoie de bani ca să îl aducă în țară și să îl înmormânteze. Vestea că Adrian a murit a lăsat multă durere în sufletele lor, iar mesajele dureroase au apărut imediat pe rețelele de socializare. Bărbatul era iubit de multă lume, iar pierderea lui a stârnit multă suferință în inima celor care voiau să îl mai vadă.

Citește și: Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort pe câmp

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună. De ce ai plecat copile? Mai voiam să mai stăm de vorbă, să mai povestim, să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale. Viața a fost crudă cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o să te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea.

Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grijă de tine.”, a scris o persoană, potrivit știridiaspora.ro.

Citește și: „Greu să fii singur, să mori printre străini” Cornel s-a stins din viață în drumul său spre România! I s-a făcut rău în autocar și nimeni nu a mai putut să-l salveze. Un copil a rămas acum orfan de tată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI