Close sidebar
Close sidebar

Medicul Adrian Streinu-Cercel, anunț important pentru români: când începe valul 5 al pandemiei

Medicul Adrian Streinu-Cercel trage un semnal de alarmă pentru toți românii care nu respectă regulile de protecție împotriva teribilului virus SARS-Cov2.

Razvan Ilie,

Adrian Streinu-Cercel: "Constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie"  

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru că nu poartă mască şi nu se vaccinează, motiv pentru care, la începutul anului 2022, vom avea, cel mai probabil, un nou val pandemic, a afirmat, vineri, preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, Adrian Streinu-Cercel.

Citeste si: Veste bună despre varianta Omicron. "Ar putea grăbi sfârșitul pandemiei COVID-19"

Medicul epidemiolog se declară consternat că r omânii se comportă ca și cum și-ar dori să se infecteze cu SARS-Cov2.

Adrian Streinu-Cercel: Încă un val epidemic, tot din cauza noastră

"Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem... De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie", a declarat prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Raed Arafat, avertisment despre varianta Omicron. "Situaţia este una serioasă. Va înlocui varianta Delta și va deveni predominantă"

Românii nu înțeleg că virusul lasă sechele, dacă nu ucide

Potrivit lui Streinu-Cercel, populaţiei trebuie să i se reamintească faptul că acest virus ucide sau lasă sechele.

"Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide, şi dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp", a mai spus medicul.

Citeste si: Cel mai mare focar de Omicron din Europa. Zeci de oameni s-au infectat după o petrecere de Crăciun, în Norvegia

Raed Arafat, avertisment despre varianta Omicron. 

Șeful Departamentului de Stat pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, consideră că varianta Omicron a noului coronavirus va înlocui cel mai probabil varianta Delta și că nu este exclus să apară şi alte mutaţii îngrijorătoare ale SARS-Cov2.

Secretarul de stat din MAI spune că  situația este destul de serioasă  și că, în continuare, vaccinul poate să fie cea mai importantă soluție pentru a opri răspândirea și a diminua impactul asupra sistemului sanitar. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Cu cât această variantă începe să se răspândească mai repede, la un moment aşa cum varianta Delta a înlocuit varianta precedentă ei,  varianta Omicron va înlocui varianta Delta  şi va deveni cea predominantă", a declarat joi seara Raed Arafat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI