Conform unor înregistrari audio prezentate de Romania TV, fostul ministru Adrian Ţuţuianu afirmă că PSD nu va avea nicio sansa la prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis.

"Turul I. Daca ar fi alegeri prezidentiale, Klaus Iohannis 23, Calin Popescu Tariceanu 9, Laura Codruta Kovesi 8, bagata candidat din partea USR-ului in sondaj, Dacian Ciolos bagat de la Romania Impreuna- 7%, Liviu Dragnea- 4%.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

- Eu nu am inventat acest 4%. Il gasiti aici. Turul II. Azi, in conditiile in care nu facem nimic, Iohannis il bate si pe Tariceanu, o bate si pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura".

"Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la presedinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, ca nu stiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh”. 

A deranjat foarte multa lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute. Schimbarea a trei prim-ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor ministri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie", a afirmat Ţuţuianu Despre ministrul Economiei, Danut Andrusca, politicianul susţine ca "este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”.

Intrat în direct la RTV, Ţuţuianu a declarat că vorbele sale au fost scoase din context. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si