A slabit 150 de kilograme si viata i s-a transformat total. Operatia de micsorarea a stomaculuia ajutat-o, dar nu i-a rezolvat toate problemele. Pielea in exces i-a facut Adrianei viata un cosmar. Acum a primit insa sansa de a arata ca un om normal.
Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.
 
 
“Nu am crezut ca o sa ajung aici, nu am crezut ca o sa dau jos kilogramele astea pe care le-am dat, nu am crezut ca o sa fiu vreodata in pantaloni “, spune printre lacrimi Adriana.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 
Dar a stiut sa-si invinga emotiile, si durerea si a reusit sa slabeasca 50 de kilograme.
 
“Vom scoate toata cantitatea de piele intr-un singur bloc. O sa fie o suprafata foarte mare de piele pentru ca excesul este foarte mare, ceea ce asigura o operatie mai scurta”.
 
 
 
A venit vremea ca Adriana sa faca inca un pas catre noua ei viata. Va scapa de pielea in exces.
 
“Emotii mai am, dar nu mi-ar fi frica pentru ca stiu de ce scap...e foarte greu...nu mai pot sa mai duc”, spune Adriana.
 
Aproape 7 kilograme de piele in plus a carat dupa ea Adriana. Exact cat sa acopere inca un om. Interventia a durat aproape 6 ore.
 
 
“Am facut o echipa mai mare, am fost 5 medici si am operat concomitent din mai multe parti astfel incat la final sa putem avea un rezultat foarte bun”, a declarat medicul.
 
Dupa 10 zile, Adriana isi va putea relua activitatile zilnice obisnuite. Acum este un alt om., potrivit stirilekanald.
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si