Close sidebar
Close sidebar

Adriana, femeia care a slabit 150 de kilograme, si-a taiat pielea in exces! Uite cum arata acum

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 
 
A slabit 150 de kilograme si viata i s-a transformat total. Operatia de micsorarea a stomaculuia ajutat-o, dar nu i-a rezolvat toate problemele. Pielea in exces i-a facut Adrianei viata un cosmar. Acum a primit insa sansa de a arata ca un om normal. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.
 
 
“Nu am crezut ca o sa ajung aici, nu am crezut ca o sa dau jos kilogramele astea pe care le-am dat, nu am crezut ca o sa fiu vreodata in pantaloni “, spune printre lacrimi Adriana.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 
Dar a stiut sa-si invinga emotiile, si durerea si a reusit sa slabeasca 50 de kilograme.
 
“Vom scoate toata cantitatea de piele intr-un singur bloc. O sa fie o suprafata foarte mare de piele pentru ca excesul este foarte mare, ceea ce asigura o operatie mai scurta”.
 
 
 
A venit vremea ca Adriana sa faca inca un pas catre noua ei viata. Va scapa de pielea in exces.
 
“Emotii mai am, dar nu mi-ar fi frica pentru ca stiu de ce scap...e foarte greu...nu mai pot sa mai duc”, spune Adriana.
 
Aproape 7 kilograme de piele in plus a carat dupa ea Adriana. Exact cat sa acopere inca un om. Interventia a durat aproape 6 ore.
 
 
“Am facut o echipa mai mare, am fost 5 medici si am operat concomitent din mai multe parti astfel incat la final sa putem avea un rezultat foarte bun”, a declarat medicul.
 
Dupa 10 zile, Adriana isi va putea relua activitatile zilnice obisnuite. Acum este un alt om., potrivit stirilekanald.
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI