Close sidebar
Close sidebar

Adriana Iliescu nu isi lasa fiica sa mearga cu metroul. Motivul este incredibil!

Adriana Iliescu isi creste fiica cu o mana de fier si nu o lasa sa merga cu metroul.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acceptata de curand la Liceul "Dimitri Paciurea", din Bucuresti, la profil Uman, clasa de Filologie, Eliza Iliescu va incepe din toamna clasa a IX-a. 

Pentru Eliza, fiica Adrianei Iliescu, schimbarea este una foarte mare. Pana de curand, adolescenta nu a prea iesit din cartierul Drumul Taberei, in care locuieste si unde a frecventat scoala generala. Din toamna insa, Eliza va avea de traversat tot Bucurestiul, zilnic, dus- intors, pentru a merge la liceu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Mai exact, pentru a ajunge din Drumul Taberei in zona liceului ei, pe Strada Baiculesti, zona Jiului, Eliza va schimba doua autobuze cu care va merge 11 stratii. 11 dus, 11 intors. Ar mai exista posibilitatea ca fetita sa calatoreasca cu metroul, insa, Adriana Iliescu se impotriveste.

“Mama refuza sa o lase pe Eliza sa circule prin subteran si o indeamna sa foloseasca doar transportul de suprafata.

Zice ca nu e bine sa deranjezi energiile pamantului si ca metroul nu este o inventie buna.

Ca asta fac toti oamenii care circula cu metroul, deranjeaza energiile si apoi se plang ca sunt cutremure sau ca se simt rau”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana apropiata familiei.

Ce a patit Eliza Iliescu, anul acesta, la examenul de Evaluare Nationala

Fiica Adrianei Iliescu a terminat clasa a VIII-a in aceasta vara. Ea a sustinut examenul de Evaluare Nationala, examen unde, initial, a obtinut nota 6,52.

Nemultumita de notele de la Evaluare Nationala, Eliza Iliescu a facut contestatie la ambele materii, si culmea, la ambele, notele sale au scazut. Astfel, la romana, nota 8,50 a ajuns sa fie 7,80, iar la matematica de la 4,55 a scazut la 4.50.

Cu media de la Evaluare Nationala, adunata cu cea din clasele V-VIII- 8,75, Eliza Iliescu a obtinut o medie finala de admitere de 6,67 si a fost distribuita la liceul "Dimitri Paciurea", sa profil Uman, la clasa de Filologie.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI