Desi Eliza a implinit anul acesta 12 ani, ea nu are telefon, tableta, laptop, are voie o singura ora pe zi la televizor si nu a mancat niciodata la fast food. tinand cont de toate aceste restrictii, ultimele sale postari de pe Facebook ne-au cam luat prin surprindere.

Copila a distribuit mesajul ,,Hai sa invadam netul cu #mataebetivan‘’, iar colegii s-au amuzat  copios. Mai mult decat atat, cand vine vorba de chiulit, Eliza nu ezita si raspunde afirmativ cand vine vorba sa inlocuiasca ora de geografie cu o iesire la picnic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

in 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetita, la varsta de 62 de ani, dupa o inseminare artificala. Ea a nascut in conditii optime, iar Eliza a primit nota zece la nastere. Gestul profesoarei de a deveni mama la o varsta atat de inaintata a fost indelung criticat de o tara intreaga. Au trecut doisprezece ani de atunci, iar cele doua, mama si fiica, au o relatie extraordinara.

Au grija una de cealalta, nu mananca niciodata separat, nu se culca suparate si fac seara de seara cate o plimbare lunga, scrie Wowbiz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si