Close sidebar
Close sidebar

Adriana Iliescu si-a scapat fiica de sub control! Uite ce mesaje posteaza pe Facebook si cum planuieste sa chiuleasca de la scoala

Adriana Iliescu, cea mai in varsta batrana mama, de profesie profesor universitar, este foarte stricta atunci cand vine vorba despre educatia fiicei sale. Considera ca generatiile de tineri de astazi au un comportament deviat, nu mai citesc, nu invata atat cat ar trebui si petrec marea majoritate a timpului pe calculator, fie cu ochii la televizor.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi Eliza a implinit anul acesta 12 ani, ea nu are telefon, tableta, laptop, are voie o singura ora pe zi la televizor si nu a mancat niciodata la fast food. tinand cont de toate aceste restrictii, ultimele sale postari de pe Facebook ne-au cam luat prin surprindere.

Copila a distribuit mesajul ,,Hai sa invadam netul cu #mataebetivan‘’, iar colegii s-au amuzat  copios. Mai mult decat atat, cand vine vorba de chiulit, Eliza nu ezita si raspunde afirmativ cand vine vorba sa inlocuiasca ora de geografie cu o iesire la picnic.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

in 2005, Adriana Iliescu a adus pe lume o fetita, la varsta de 62 de ani, dupa o inseminare artificala. Ea a nascut in conditii optime, iar Eliza a primit nota zece la nastere. Gestul profesoarei de a deveni mama la o varsta atat de inaintata a fost indelung criticat de o tara intreaga. Au trecut doisprezece ani de atunci, iar cele doua, mama si fiica, au o relatie extraordinara.

Au grija una de cealalta, nu mananca niciodata separat, nu se culca suparate si fac seara de seara cate o plimbare lunga, scrie Wowbiz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI