Steaua va juca in play-off-ul Ligii Camionilor, in timp ce Astra va incerca sa acceada in grupele Europa League dupa ce a fost eliminata de Copenhaga din drumul spre grupele Ligii Campionilor.

Stelistii au parte de cel mai greu adversar pe care il puteau intalni. Baietii pregatiti de Laurentiu Reghecampf vor da piept cu milionarii de la Manchester City, echipa cu un buget colosal si cu cel mai bun antrenor al momentului la carma, Pep Guardiola.



De partea cealalta, giurgiuvenii vor intalni tot o echipa engleza. West Ham United este trupa care le-a fost sortita "alb-negrilor". Baietii lui Sumudica au mai dat piept cu englezii pregatiti de Bilic si anul trecut, atunci cand chiar au reusit sa ii elimine pe britanici din Cupele Europene.

Steaua va juca turul pe data de 16-17 august, in timp ce returul e programat pentru 23-24 august.

Astra va avea turul pe 18 august, iar returul pe data de 25 august.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si