Close sidebar
Close sidebar

Aer prăjit, preparatul culinar care face furori în restaurantele de lux! Cât costă o porţie

Ati gustat vreodata... aer prajit? Este cel mai inedit si bizar preparat al secolului 21, inventat de un chef italian, care se lauda cu o stea Michelin. Preparatul se bucura deja de un real succes, iar cei care l-au gustat spun ca este o adevarata experienta.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pare greu de crezut ca unele dintre cele mai inedite preparate culinare provin din greseli sau inventii neplanificate.

Dar... chiar asa este!
Nicola Dinato, un bucatar celebru al bucatariei italiene, a inventat un deliciu culinar din... aer prajit.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Preparatul a pornit de la ideea chef-ului de a crea o farfurie gourmet.
Mai intai, Nicola Dinato a creat asa numitii nori de tapioca, un amidon alimentar popular in multe colturi ale lumii, pe care i-a prajit si i-a lasat apoi intr-o caserola, din care a fost extras aerul pentru ca preparatul sa se usuce.

Odata realizati, norii de aer prajit sunt asezati pe bomboane din vata de zahar, ceea ce ii face sa para plutitori.
Preparatul culinar surprinde printr-un gust care nu este nici dulce, nici sarat, ci asemenea unei guri de aer proaspat.
Cel putin asa declara cei care l-au gustat deja in schimbul sumei de 30 de dolari pentru o portie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI