Vremea rea a pus stăpânire pe mai bine de jumătate din țară, iar viscolul și stratul gros de zăpadă au pus în încurcătură pe mulți șoferi. Din cauza vizibilității reduse, aeroportul din Suceava a fost închis, chiar dacă pista de decolare este curățată.

"Echipele noastre de deszăpezire intervin nonstop cu utilaje și materiale pentru a menține infrastructura în condiții de operare, însă vremea extremă împiedică în acest moment desfășurarea operațiunilor aeriene conform orarului.

Citește și: O fetiță s-a născut prin apel video din cauza ninsorilor abundente. Sute de persoane au rămas înzăpezite

Din cauza condițiilor meteo extreme, echipajele de pe zborurile WIZZ AIR care urmau să decoleze în această dimineață, la Dortmund și la Paris Beauvais, au decis anularea decolării.

Rugăm pasagerii să păstreze legătura cu operatorul aerian. Vom reveni cu actualizări în funcție de evoluția condițiilor meteo. ", au precizat aceștia.

Citește și: VIDEO- ANM a emis un cod portocaliu de ninsori în 6 județe

O fetiță s-a născut prin apel video din cauza ninsorilor abundente. Sute de persoane au rămas înzăpezite

Peste 400 de persoane au rămas înzăpezite cu mașinile pe drumurile naționale și județene din Botoșani. 751 de apeluri de urgență au fost primite de la persoane care au avut nevoie de ajutor. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Vremea nefavorabilă a închis drumurile din mai multe județe. 751 de apeluri au fost înregistrate, potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.
O ambulanță nu a putut ajunge la o femeie care trebuia să nască, așa că a fost asistată prin apel video. Mama și copilul sunt în stare bună.

Citește și:  VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

207 de autovehicule au rămas înzăpezite.
Codului portocaliu de ninsori abundente şi viscol, până joi dimineaţă, la ora 05.00.
„72 de persoane au fost adăpostite temporar la  Primăria Mihălăşeni, Primăria Unţeni, Căminul Cultural Ungureni, Centrul de Zi Ştefăneşti, Primăria Călăraşi, la  domiciliul şefului SVSU Călăraşi, Primăria Vlădeni, Primăria Truşeşti, Primăria Dersca, Primăria Tudora şi la Districtul SDN Manoleasa”,  precizează sursa citată. 

Citește și: VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pompierii au intervenit pentru degajarea a 30 de arbori care au cedat din cauza greutății zăpezii și au căzut peste autoturisme.

„Personalul medical din dispeceratul ISU- SAJ a asistat, prin apel video, naşterea unei fetiţe de aproximativ 2,8 kg. Mama, o femeie de 41 de ani, din Crasnaleuca, aflată la a patra naştere, a cerut ajutor prin apel 112. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, ambulanţa SAJ nu a putut să ajungă la caz.

Citește și: Căderile masive de zăpadă au provocat pagube în Brașov. Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuare

Prin intermediul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Coţuşca s-a luat legătura cu două femei, care au mai asistat la naşteri. Una dintre ele a urmat toate indicaţiile date de către personalul medical din dispecerat şi a ajutat-o pe mamă să nască. Mama şi nou-născutul sunt în stare bună. Asistentul medical din comuna alăturată care s-a oferit să monitorizeze mama şi copilul, până la sosirea unui echipaj SAJ, nu a reuşit să ajungă la caz, deoarece a rămas înzăpezit”,  arată sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si