Close sidebar
Close sidebar

Aeroportul Otopeni, mai scump ca cel din Paris. Cât costă un suc în cele două

Un europarlamentar român a constatat că aeroportul Otopeni este mai scump decât cel de la Paris. Diferență urriașă pentru un suc.

Diana Puiu,

Aeroportul Otopeni, mai scump ca cel din Paris. Cât costă un suc în cele două

[Sursa foto: fricadezbor.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Aeroportul Internațional Henri Coandă din București a ajuns mai scump decât Charles de Gaulle din Paris. În aeroportul din România o sticlă de suc la 0,5 l costă 4,55 de euro, în timp ce pe cel din Paris aceeași băutură poate fi achiziționată contra sumei de 3,95 Euro.
Prețurile la produsele achiziționate din aeroporturi sunt uriașe, chiar aberante, pentru care încearcă să se găsească o explicație.

Citește și: VIDEO- Prețul biletelor de avion îi ține la sol pe mulți români

“Aeroportul Otopeni mai scump ca Parisul.
Suc la București= 4,66 Euro, la Paris= 3,95 Euro.
La Otopeni e cu taxă.

De corupție.
Așa se fac milioanele: se dă șpagă la chirie și se jupoaie călătorii după aia.
Poze făcute de mine, azi. Toată lumea are același preț, nu există concurență”, este mesajul publicat de acesta pe pagina de Facebook.

Doi canadieni au fost uimiți de prețul plătit pentru doi mici. Aceștia au spus că au luat țeapă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: S-au scumpit biletele de avion: prețurile au crescut și cu 40%

Prețul biletelor de avion îi ține la sol pe mulți români

Prețurile biletelor de avion îi țin pe români la sol. Un zbor costă chiar și cu 40% mai mult față de anul trecut. Așa că, pentru mulți, vacanțele peste hotare rămân un vis, iar numărul celor care își vor petrece concediul în țară, crește. Potrivit studiilor, cheltuim de două ori mai mult pe o vacanță în străinătate decât pe una în ţară. 

Citește și:  VIDEO- Nunțile vin cu scumpiri considerabile în acest an

Potrivit unei agenții care comercializează bilete de avion, acestea  s-au scumpit cu 40% în ultimul an. Dacă în februarie 2022 prețul mediu al unui zbor era de 109 euro, acum costă aproape 160 de euro.  

Citește și:  VIDEO- Cu sau fără bani, românii își cumpără haine noi de Paște

Scumpirile biletelor au creat o reacție în lanț, iar costul unei vacanțe în afară  costă cu aproximativ 30% mai mult decât în 2022. Un studiu recent arată că 23% dintre români n-au fost în nicio vacanță anul trecut, iar 3 din 10 au avut un concediu de cel mult 3 nopți.

Citește și:  VIDEO- Prețul laptelui scade timp de șase luni

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dragoș Anastasiu, expert în turism spune că:  „biletele de avion, crescând cu 40%, devin o barieră în dorința de a pleca în străinătate. Rămâne România, care e mai aproape, se întâmplă mai repede”. 

Citește și:  VIDEO- Românii fac cumpărături cu porția pentru Paștele acesta

Un român cheltuie pe o vacanță în țara noastră aproximativ 3.000 de lei. Pentru una în altă țară, bugetul este de două ori mai mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI