Sunt lipsiti de aparare. Sunt inocenti! Ei nu ne mint niciodata si sunt capabili sa ne iubeasca neconditionat o viata intreaga. E suficient sa le dam un colt de paine si o mangaiere pentru ca ei sa-si dea viata pentru noi. Unii dintre ei sunt cateodata agresivi... Insa asta este din cauza violentei pe care tot noi o manifestam impotriva lor. In acest episod ne-am intors din nou la Adapostul Ovidiu.

Dupa tot ce am descoperit, dupa toate controalele facute, i-am gasit in aceleasi conditii!

Toate aceste nereguli se intampla chiar sub nasul si cu permisiunea autoritatilor. Si spunem asta deoarece Directorul DSVSA Constanta nu a luat in considerare imaginile pe care noi am vrut sa i le punem la dispozitie.

Avizul de functionare al firmei care detine adapostul este semnat chiat de actualul Presedinite ANSVSA Branescu Geronimo pe cand era director executiv la DSVSA Constanta! Iar daca va uitati atent la final observam ca obiectul de activitate este doar adapostirea cainilor fara stapan. Nicidecum capturare, eutanasiere si incinerare!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tot presedintele ANSVSA a mai confirmat in scris si faptul ca aceasta firma nu poate desfasura activitati de ecarisaj deoarece conform prevederilor legale, citam: NUMAI asociatiilor si fundatiilor le pot fi concesionate serviciile specializate pentru gestionarea cainilor fara stapan.  Insa de mai bine de doua luni incercam sa luam legatura cu domnul presedinte ANSVSA Branescu Geronimo insa acesta refuza comunicarea cu presa!

Urmariti materialul integral in inregistrarea video de mai jos:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si