Matei are douăzeci și nouă de ani și toată copilăria și-a petrecut-o la țară. S-a îndrăgostit de aromele pe care le-a întâlnit în grădina bunicii, iar acum vrea să aducă oamenilor aceleași gusturi care le-au marcat.

"Luăm și câteva crenguțe de rozmarin, pentru că avem, neapărat nevoie de el... miroase spectaculos".

De când se știe visul tânărului a fost de a-și deschide un restaurant în care toate ingredientele folosite să fie crescute chiar de mâna lui.

Visul a devenit realitate

"Cu foarte mult timp înainte, noi ne-am apucat de, de cultivat. Am gândit fiecare colțișor în detaliu pentru a eficientiza absolut tot... tot spațiu să zic așa toată pizzeria".

În grădina ce măsoară o mie cinci sute de metri pătrați, Matei cultivă zeci de plante și legume.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Ele sunt plantate așa, ca pe vechi. Bunica mea se ocupă în mod special de această... de această plantație de busuioc și de tot ce am mai pus aici. Nu au chimicale, nu am pus absolut niciun îngrășământ...".

Odată culese, ingredientele ajung direct în preparatele cu specific italian pe care tânărul le pregătește zilnic.

"Aici avem roșiile... pe care le am adus din grădină le-am spălat bine, le-am uscat și le-am băgat la cuptorul nostru de aici din spate, cuptor pe lemne".

De la paste până la pizza, bucătarul spune că ingredientele naturale sunt cele care fac diferența în produsul final.

"O să băgăm pizza la cuptor, unde avem o temperatură de peste patru sute de grade. Vreau să vă arăt rezultatul final. Ia uitați, această alveolatură trebuie neapărat să fie prezentă în marginea noastră de la pizza pentru că doar așa ne dăm seama dacă aluatul este foarte bine maturat".

După doar nouă luni de la deschidere Matei a reușit să își fidelizeze clienții, iar zilnic zeci de persoane calcă pragul restaurantului. Tânărul plănuiește curând să își extindă afacerea și vrea să deschidă și o școală de specialitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si