Close sidebar
Close sidebar

Afacere mistuită de flăcări. Un magazin din Neamț a ars din temelii

Un magazin din Neamț a fost distrus în urma unui incendiu după ce trei butelii au explodat. Pompierii susțin că focul a fost pus intenționat.

Diana Bostan,

Incendiu magazin Neamț

[Sursa foto: ISU Neamț]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situația ar fi putut degenera dacă flăcările ar fi cuprins și celelalte 17 butelii. Pompierii sunt de părere că focul a fost pus intenționat.

Un magazin din Neamț a fost distrus în urma unui incendiu

Totul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în localitatea Neagra din comuna Taşca, iar spațiul comercial ar fi fost folosit de mai mulți agenți economici. 

Citește și: Incendiu în Portul Constanța. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta la un rastel cu butelii,  în interiorul unui spaţiu comercial (bar) şi la acoperişul clădirii. Din rastel trei butelii au explodat, existând posibilitatea ca toate buteliile să explodeze. În rastel erau depozitate 20 de butelii”, a anunţat ISU Neamţ

.

Potrivit celor de la ISU, au ars bunurile din incinta spațiului comercial, dar și acoperișul, pe o suprafață de 90 de metri pătrați.

Incendiu puternic în comuna Vizantea Livezi, acolo unde flăcările au cuprins o locuință și mai multe anexe

Focul s-a extins pe o suprafață de 350 de mp. La fața locului au ajuns de îndată mai multe echipaje de pompierii care s-au luptat cu flăcările agresive.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Incendiu puternic în comuna Vizantea Livezi, acolo unde flăcările au cuprins o locuință și mai multe anexe

Un incendiu puternic s-a produs în cursul zilei de astăzi. O locuință și mai multe anexe, pe o suprafață de 350 mp, au fost cuprinse de flăcările agresive în satul Vizantea Mănăstirească, comuna Vizantea Livezi.

4 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Vidra și 1 echipaj din cadrul Punctului de Lucru Soveja au intervenit cu 4 autospeciale de stingere și 1 ambulanță SMURD pentru a stinge incendiul devastator.

Citește și: Incendiu în Portul Constanța. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale

Două persoane (femeie 73 ani, bărbat 79 ani) au suferit atac de panică, fiind preluate și transportate la spital de 1 ambulanță SMURD și 1 ambulanță SAJ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI