Close sidebar
Close sidebar

Afacerea cu miere falsificata continua sa infloreasca! Iata cum sa deosebesti mierea naturala de cea contrafacuta!

Mierea, alimentul minune, este falsificata in cantitati industriale de cei care se gandesc mai mult la profit si mai putin la sanatatea oamenilor. Pericolul vine din import, spun apicultorii, care se plang ca mierea romaneasca razbeste cu greu sa ajunga pe rafturile magazinelor. Iata diferentele, intr-un experiment marca stirile Kanal D.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se observa ca cea din import are o tendinta de caramelizare, iar asta demonstreaza prezenta zaharului in cantitati mari.
Din pacate, rar mai gasesti un borcan de miere curata in magazine, spune si presedintele Asociatiei Crescatorilor de Albine, care avertizeaza ca, incet incet, importurile ucid stupinele romanesti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu toate ca Romania e pe locul patru in Europa la productie, apicultorii nu au de castigat. Fara o strategie la nivel de tara, acestia se plang ca sunt nevoiti sa vanda mierea pe la targuri sau, la preturi mai mici, intermediarilor, care o trimit in export.


Pentru altii, insa, pretul face diferenta. Un borcan de 250 de grame de miere de salcam naturala costa 20 de lei, iar cea de import 16 lei.

Un principiu periculos, spun specialistii. Mierea contrafacuta contine mult zahar invertit, glucoza industriala si coloranti, iar asta poate duce la aparitia obezitatii si le poate provoca diabeticilor crize grave. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI