Close sidebar
Close sidebar

Afaceri la poarta manastirii! Acest calugar face bani frumosi de pe urma icoanelor cumparate de pe internet

In zi de mare sarbatoare, la portile marilor manastiri se numara banii! Nicicand comertul n-a fost mai profitabil pentru comerciantii care si-au intins, de Sfanta Maria, tarabele doldora de icoane, candele, brelocuri si chiar kendama. In minutele urmatoare, vi-l aratam pe unul dintre vanzatori: un barbat in straie de calugar, sincer din cale-afara!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

E cel ai bogat calugar, ne marturiseste fara teama, barbatul in straie preotesti, in timp ce isi leaga teancul de bani cu un elastic! Vinde icoane, in marea de comercianti de la Nicula, iar pretul, se jura el, e de nimic!

Inaintea celui ce pare a fi calugar, nu putini sunt pelerinii care se inchina si cumpara. Doi lei costa imaginea Maicii Domnului cu pruncul Iisus, insa cine isi pune nadejdea in ele, pleaca dezamagit: icoanele nu sunt sfintite, ci luate de pe net!

AFACERE IN STRAIE DE CALUGAR

Luat la intrebari, monahul recunoaste sincer: il are pe Dumnezeu in inima, dar de calauzit, tot spiritul de afacerist il calauzeste. Asa e de ani multi!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"In 2002, vindeam laptele cu 3 lei 50 in Constanta! Cu 4 milioane de lei pe care le castigam intr-o zi imi luam o Dacie”, povesteste barbatul.

„Au venit unii si mi-au zis ca a facut Patriarhul 22 de milioane de euro.

Pai pentru o tara intreaga si pentru cate domenii au... e rusinos!”, mai spune el.

Discursul care i-ar face sa roseasca pe alti slujitori ai Domnului suna ca ceva firesc din gura calugarului. Vorbeste despre bani si afaceri, ca despre acatiste si lumanari, iar explicatia e simpla: barbatul a dat de mult viata de monah, pe cea de aventurier: „Pe masina asta am dat 6 milioane, era si lovita si am facut un tur pe la Cionstanta, Botosani, Transfagarasan”.

La doi pasi de el, niste femei din sat au venit si ele sa isi incerce norocul in poarta Manstirii Nicula. Au scos borcanele din camara, le-au umplut cu catina si au pus busuiocul pe masa, asteptand cumparatorii.

COMERT SI RUGACIUNE

Comerciantii de ocazie se supara daca sunt filmati. Vor sa scape cat mai repede de marfa! Daca bonuri fiscale nu s-au dat, mancarea pentru pelerini a fost cu nemiluita!

Peste 20 de caldari de gulas cu carne de oaie au fost pregatite pentru pelerinii infometati de la Manstirea Rohia!

Dupa doua zile de rugaciuni si cantari inchinate Maicii Domnului pelerinii vor lua drumul spre case.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI